Medlemsutbildning steg 3

Tredje delen i medlemsutbildningens har till uppgift att ge dig konkreta verktyg för ett fortsatt aktivt partimedlemskap för att bygga en stark folkrörelse, baserad på starka medlemmar. Utbildningen ska stärka dina kunskaper och känsla för vikten av folkrörelseorganisering, understryker Ronald Caous, studieorganisatör.

Efter genomförd utbildning ska deltagarna vara rustade med kunskaper, verktyg och inspiration för att kunna vara aktiva socialdemokrater på hemmaplan.

Ansökan

Ronald Caous

Du ansöker till utbildningen genom att gå in på studieportalen:  www.socialdemokraterna.abf.se. Väl där går du till/letar upp deltagare i menyn och  därefter medlemsutbildning. Första M3 utbildningen med lediga platser går den 21-23  april år 2023. – Glöm inte att sista ansökningsdag är senast fyra veckor före kursstart, påpekar Ronald. – Vill du öka förutsättningarna för att komma med på utbildningen, kan du söka den omgående.

 

OBS!

En förutsättning för att delta i utbildningen är att du är medlem i Socialdemokraterna och genomgått partiets medlemsutbildningar steg 1 och 2.

Information

Vill du ha mer information om eller funderar på något runt utbildningen kan du ta kontakt med Ronald: på tel: 0702969818 eller via mail: ronald.caous@ockero.se

facebook Twitter Email