Vi behöver bli fler handledare!

Just nu rekryterar vi handledare till våra kommande medlemsutbildningar, både på distriktet och i arbetarekommunerna. Är du nyfiken, pedagogisk och vill vara en del av Socialdemokraternas bildning. Då ska du höra av dig med en presentation om dig själv och varför du vill vara handledare.

Att vara handledare för Socialdemokraternas grundläggande medlemsutbildningar är en möjlighet för dig att utveckla dina pedagogiska kunskaper och att dela med dig av dina erfarenheter inom ett ämne som engagerar dig. I nuläget är vi några handledare men behöver stärka upp vårt lag med fler för att kunna tillgodose att alla medlemmar har möjlighet att gå en utbildning.

Just nu söker vi dig som

  • Har gått Socialdemokraternas medlemsutbildning Del 1 och Del 2
  • Kan hålla studiecirklar både på kvällar och helger
  • Kan hålla i minst en studiecirkel per år
  • Vara förtrogen med partiets ideér och politik

Utbildning kommer hållas både i digital och fysisk form, handledarlaget erbjuds kontinuerligt handledarträffar och kompetensutveckling.

Tidigare erfarenhet som cirkelledare är önskvärt men inget krav, vi erbjuder Socialdemokraternas pedagogiska handledarutbildning till alla nya handledare.

Intresserad? Skicka snarast in en presentation av dig själv och de erfarenheter du har i det ämne du vill lära ut, till catrin.wikblad@socialdemokraterna.se

Vi ser fram emot att höra av dig!

Hälsningar
Catrin Wikblad                                       Malin Andrén
Socialdemokraterna                                  ABF
Göteborgsområdet                                    Sydvästra Götaland

catrin.wikblad@socialdemokraterna.se     malin.andren@abf.se
072-5639342                                             072-9842885

facebook Twitter Email