Lär dig både mer och samtala om vår politik

- Vi startar en medlemsutbildning steg 1, som vänder sig till både nya och gamla medlemmar, som vill lära sig mer om vår historia, ideologi och organisation, berättar Ronald Caous, som är studieorganisatör i Öckerö Arbetarekommun.
Ronald Caous

Studiecirkeln kommer även att ha ett rejält utrymme för att diskutera allt från historiska händelser till dagsaktuella frågor i riket och kommunen, understryker han. Medlemsutbildningarna är till för att ge dig som medlem verktygen för att kunna påverka i både partiet och samhället i stort.

– Genom att vinna insikter i politik, ideologi, historia och hur partiorganisationen fungerar får du större möjligheter till delaktighet, engagemang och ett aktivt medlemskap.

Starten för vår Medlemsutbildningen steg 1, som skulle börjat den 19 januari har flyttats fram på grund av pandemin. När pandemin ebbat ut och det blir riskfritt att umgås igen, kommer vi att informera om det nya startdatumet.

Information och anmälan till studiecirkeln

Kontakta Ronald Caous på tel. 070 2969818  eller via mail: ronald.caous@gmail.com för ytterligare information och anmälan. Är du inte redan medlem, kan du få mer information om Socialdemokraterna i Öckerö kommun av Ronald.

facebook Twitter Email
%d bloggare gillar detta: