Valet närmar sig

Socialdemokraterna har presenterat sina valaffischer, vilka vi nu sätter upp runt om i kommunen, berättar Maria Brauer, socialdemokratiskt oppositionsråd i Öckerö kommun. Den delen av valkampanjen ska löpa fram till valdagen och är en väg för att föra fram vår poiltik och öka intresset för valet. Förhoppningsvis resulterar det i ett bra valdeltagande och ett ökat stöd för vår politik, tillägger hon med glimten i ögat

 

Ett starkare samhälle. Ett tryggare Sverige.
Socialdemokraterna går till val på att bygga ett starkare samhälle – med mer resurser till skolan och vården, höjda pensioner och en kompromisslös kamp mot brotten och dess orsaker. Så skapar vi ett tryggare Sverige för alla. För oss är det långt mycket viktigare än skattesänkningar för de som redan har mest.

Socialdemokraternas valkampanj 2018
– Kampanjen handlar om att visa vad vi vill med Sverige. Vi vill berätta för väljarna om vår vision: ett starkt samhälle som står upp för dig när du behöver det och där vi tillsammans tar ansvar för vårt land. Motsatsen till det starka samhället är ett svagare, och därigenom otryggare, samhälle, där splittring och osäkerhet råder, säger Socialdemokraternas kommunikationschef Helena Salomonsson.

Länk till våra valkampanj och affischer:

https://www.socialdemokraterna.se/aktuellt/2018/socialdemokraterna-presenterar-valkampanj/

facebook Twitter Email