Gå på bio med en vän eller något barn

För oss socialdemokrater är familjen viktig, understryker Ronald Caous, ledamot i Öckerö Arbetarekommun. Vi vill visa det genom att du ges tillfälle att bjuda någon i din närhet på bio, tillägger han. Genom ett samarbete med Haralds bio, erbjuder vi dig att ta med din partner eller ett barn. Vi bjuder på festis och popcorn till barnfilmerna och en trevlig fika till de lite äldres visning.

För oss är alltid ”laget viktigare än jaget”. Solidaritetstanken bygger på det och solidaritet är ett viktigt värde för oss. Men vi ser också varje människas behov och varje människas förmåga att bidra till det kollektiva som viktigt. Ytterst handlar det alltid om den enskilda människan och viktigast är vår familj.

Föreställningar

Du kan välja något av följande tillfällen och filmer:  Söndag 6:e maj Kl 16.00 visas filmen Grottmannen Dug och kl. 18.00 visas filmen Tårtgeneralen, som är reserverad för Kommunals medlemmar.

Söndag 13:e maj kl. 16.00 visas filmen Mästerdetektiven Sherlock Gnomes. och kl. 18.00 visas filmen En sista semester, som handlar om ett äldre par, vilka vill uppleva en sista semester tillsammans.

Intresserad – anmälan

För alla fyra visningar gäller att du måste skicka ett SMS eller e-post till nedanstående, samt fått en bekräftelse på din bokning. Ta med bekräftelsen till aktuell visning. Skriv önskad dag och klockslag i ditt SMS eller e-post. Skicka SMS till: 0702-969818 E-posta till: ronald.caous@gmail.com

facebook Twitter Email